Terugblik

Avondvierdaagse 2017

Hoewel de avondvierdaagse op 6 juni 2017 onstuimig begon konden we deze op vrijdagavond toch mooi afsluiten. De deelnemers hebben weer genoten en daar doen wij het voor!

Koningsdag 2017

We kijken terug op een zeer geslaagde Koningsdag. De Obstacle run is bij velen goed in de smaak gevallen en zal dan ook in 2018 terugkeren. Kaoi-music was ook een succes. De Lawineboys hebben ‘s avonds voor een gezellige volle tent gezorgd, waarbij iedereen genoot van een drankje en een dansje.

Herdenking watersnoodramp

Op 1 februari 2017 hielden we in samenwerking met de gemeente de jaarlijkse herdenking van de slachtoffers van de watersnoodramp 1953. Er was een hoge opkomst.

Het welkomstwoord werd door onze voorzitter (Wim Harteveld) verzorgd. Daarna volgde een toespraak van de burgemeester. Aïsja Nobels draagde samen met Marleen van Boven een gedicht voor.

Na de minuut stilte legde burgemeester Ada Grootenboer samen met Ruben Groenewegen vd Weiden en Isis de Boed een krans bij het monument. Alle aanwezigen konden daarna bloemen leggen en langs de graven lopen. Tenslotte volgde bij Hotel Restaurant “de Lely” een koffiemoment om na te praten.


Lichtjesparade 2017

De lichtjesparade was op 28 januari 2017. Dit keer wonnen Noa en Emy van Bommel de prijs voor leukst verklede deelnemers. De prijs was een waardebon van Snackbar de Kaai. Het was weer een geslaagd en gezellig evenement.