Terugblik

Koningsdag 2022

We kijken terug op een zeer geslaagde Koningsdag 2022.

De avond voor koningsdag zijn we gestart met de Pubquiz met daarbij een optreden van WoodWorks.

Op Koningsdag zelf zijn we gestart met voor het eerste de aubade op het Kaoiplein, waarbij het plein tot 23.30 uur voortdurend gezellig vol is geweest. 100 Kinderen rende weer mee met de vertrouwde obstakel run en vanaf 14.00 uur was er onder het genot van een versnapering muziek voor jong en oud. Wij kijken al weer uit naar Koningsdag 2023.

Herdenking watersnoodramp

Op 1 februari 2017 hielden we in samenwerking met de gemeente de jaarlijkse herdenking van de slachtoffers van de watersnoodramp 1953. Er was een hoge opkomst.

Het welkomstwoord werd door onze voorzitter (Wim Harteveld) verzorgd. Daarna volgde een toespraak van de burgemeester. Aïsja Nobels draagde samen met Marleen van Boven een gedicht voor.

Na de minuut stilte legde burgemeester Ada Grootenboer samen met Ruben Groenewegen vd Weiden en Isis de Boed een krans bij het monument. Alle aanwezigen konden daarna bloemen leggen en langs de graven lopen. Tenslotte volgde bij Hotel Restaurant “de Lely” een koffiemoment om na te praten.


Lichtjesparade 2017

De lichtjesparade was op 28 januari 2017. Dit keer wonnen Noa en Emy van Bommel de prijs voor leukst verklede deelnemers. De prijs was een waardebon van Snackbar de Kaai. Het was weer een geslaagd en gezellig evenement.