Kleedjesmarkt & Kofferbak verkoop

Traditionele Kleedjesmarkt & Kofferbakverkoop

Geheel volgens landelijke tradities is Koningsdag hét moment om handelswaar aan de man te brengen. Onze jongste inwoners krijgen ook dit jaar weer de kans om hun oude speelgoed te verkopen vanaf een kleedje. De kleedjes kunnen om 09:30 worden neergelegd op de Kaai en mogen tot ca. 12:00 blijven liggen. Daarna moeten deze helaas plaatsmaken voor het middagprogramma.

Wegens het succes van vorig jaar zullen we ook weer een Kofferbakverkoop organiseren, zodat ook de volwassenen de kans krijgen om deze dag wat bij te verdienen.
In tegenstelling tot vorig jaar zal de Kofferbakverkoop worden gehouden op de parkeerplaats bij het Handelsterrein. Ook de Kofferbakverkoop zal om 09:30 van start gaan. Vanwege de veiligheid zal het terrein rond deze tijd worden afgesloten van verkeer. Deelnemers kunnen tot uiterlijk 08:45 hun auto parkeren op de parkeerplaats. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is het voor de Kofferbakverkoop noodzakelijk om u op voorhand aan te melden via ovot@hotmail.nl (o.v.v. Kofferbakverkoop).